Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilli sebze görmek

Rüyada ekilli sebze görmek

Rüyada ekilli sebze görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ekilli sebze gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada ekilli sebze görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sebze ektiğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ekstazi görmek yarınlarına umutla bakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ektirmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine delalettir.

Rüyada saç ekildiğini görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalettir.

Rüyada ekilmiş nohut görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ek yapmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, güzel günler görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments