Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alta pislemek

Rüyada alta pislemek

Rüyada alta pislemek çalışkan bir kişi olunacağına, büyük bir adım atılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alta pislemek gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada alta pislemek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, derde ve kedere düşeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi pislemek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünü pislemek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete pislemek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Rüyada tuvaleti pislemek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada farenin pislediğini görmek zevki sefa içinde olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tencereye pislemek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, karanlığın biteceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada seccadeye pislemek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments