Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete pislemek

Rüyada tuvalete pislemek

Rüyada tuvalete pislemek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hedeflerine kavuşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, hayallere kavuşulacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete pislemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Rüyada tuvaleti pislemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada tuvalete pislemek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiloduna pislemek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yol ortasına pislemek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yatağa pislemek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinin üzerine pislemek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kendi üstüne pislemek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, komşularla ters düşüleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camiye pislemek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments