Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç tane gelinlik görmek

Rüyada birkaç tane gelinlik görmek

Rüyada birkaç tane gelinlik görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, istenmeyen olayların olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada birkaç tane gelinlik gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada birkaç tane gelinlik görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, problemlerini çözeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada birkaç tane köpek görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada birkaç tane ölü görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada birkaç tane kedi görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birkaç tane yılan görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birkaç tane at görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada birkaç tane bebek görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments