Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç tane ölü görmek

Rüyada birkaç tane ölü görmek

Rüyada birkaç tane ölü görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, günaha gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tane ölü gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada birkaç tane ölü görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tane gelin görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birkaç tane yüzük görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada birkaç tane yılan görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birkaç tane bebek görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, umutlarının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada birkaç tane at görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birkaç tane köpek görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birkaç tane örümcek görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments