Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç tane köpek görmek

Rüyada birkaç tane köpek görmek

Rüyada birkaç tane köpek görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, halsizleşeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalet eder.

Rüyada birkaç tane köpek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Rüyada birkaç tane köpek görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada birkaç tane yüzük görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çok başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada birkaç tane gelinlik görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek malının da eksilmeyeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tane yılan görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, hoşluk içinde olacağına alamet eder.

Rüyada birkaç tane gelin görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulur.

Rüyada birkaç tane bebek görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet eder.

Rüyada birkaç tane örümcek görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments