Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle tatlı yediğini görmek

Rüyada biriyle tatlı yediğini görmek

Rüyada biriyle tatlı yediğini görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada biriyle tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına inanılır.

Rüyada şerbetli tatlı yediğini görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet eder.

Rüyada birine tatlı yedirmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine tatlı yedirmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, borç ödemeye rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada tatlı biber yediğini görmek gelirinin de garanti altında olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada tatlı yemek ve yedirmek ticaretinin açılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments