Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yemek ve yedirmek

Rüyada tatlı yemek ve yedirmek

Rüyada tatlı yemek ve yedirmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, maddi olarak zarar edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada tatlı yemek ve yedirmek hayırlı kararlar alacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada birisine tatlı yedirmek sevgisinin artacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe tatlı yedirmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet eder.

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına tatlı yedirmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıhhat kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine inanılır.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek karısının çok mutlu olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments