Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Rüyada tulumba tatlısını yediğini görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlı yemek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada tulumba tatlısı yapmak büyük kazançlar sağlayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada tulumba tatlısı dağıtmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işarettir.

Rüyada tulumba tatlısı görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Rüyada tulumba tatlı görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalettir.

Rüyada tulumba tatlısı yemek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments