Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksi binmek

Rüyada taksi binmek

Rüyada taksi binmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taksi binmek gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Rüyada sarı taksiye binmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada taksi binmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Rüyada ticari taksiye binmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, keyfin kaçacağına yorulur.

Rüyada dolmuş taksiye binmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Rüyada ticaret taksiye binmek zorlanacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah taksiye binmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine delalettir.

Rüyada yeşil taksiye binmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments