Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle dost olmak

Rüyada biriyle dost olmak

Rüyada biriyle dost olmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada biriyle dost olmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada dostumu görmek dertlerinin sona ereceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın dostunu görmek mal edineceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada dostlarla yemek yemek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada dostları görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dostunun ağladığını görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir dostun öldüğünü görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dostunu düşman görmek darlanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, kötü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostuna küsmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments