Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostunun ağladığını görmek

Rüyada dostunun ağladığını görmek

Rüyada dostunun ağladığını görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

Rüyada dostunun ağladığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada dostunun ağladığını görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaş dost görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir dostunun öldüğünü görmek sıkıntı yükleneceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski dostunu görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına delalet eder.

Rüyada dostunuzla barışmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, herkesin takdirini toplayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanını dost olarak görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments