Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostları görmek

Rüyada dostları görmek

Rüyada dostları görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, epey bir zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostları gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yakın dost görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, makam edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski dostlar görmek her şeyin yolunda gideceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada dostla kavga etmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski dosta sarılmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalettir.

Rüyada dostumu görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dostlarını görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada dostuna sarılmak gönül yaralarının iyileşeceği, geçim derdine düşeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok eski bir dostu görmek mal ve rızkın çoğalmasına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments