Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın dostunu görmek

Rüyada kocanın dostunu görmek

Rüyada kocanın dostunu görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, insanları kandıracağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sorunların günden güne artacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın dostunu gördüyseniz:

  • Hassas davranmanız durumunda bazı ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı doğabilir.

Rüyada kocasının dostunu görmek çok büyük zararlar edeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kocanın dostunu görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın dostunu görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok başarılı işlere girileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir aile dostunu görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski dost görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanla dost olmak bilgiyle donanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine inanılır.

Rüyada bir dostunun öldüğünü görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş dostunu görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments