Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle asansöre binmek

Rüyada gelinlikle asansöre binmek

Rüyada gelinlikle asansöre binmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, günaha gireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle asansöre binmek gördüyseniz:

  • Olaylar büyük çaplı hal almadan önce, iyi bir değerlendirme yapılmasında veya iş bölümü gerçekleştirilmesinde fayda var.

Rüyada gelinlikle asansöre binmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede asansöre binmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dar bir asansöre binmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada asansöre binmekten korkmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada otelde asansöre binmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine inanılır.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve inmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments