Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle buluşmak

Rüyada birisiyle buluşmak

Rüyada birisiyle buluşmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle buluşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Rüyada bir arkadaşla buluşmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada köprüde buluşmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, şansının açılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşla buluşmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle buluşmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Rüyada camide buluşmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle buluşmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments