Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnına kan görmek

Rüyada alnına kan görmek

Rüyada alnına kan görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bilgilerle donanacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada alnına kan gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Rüyada alnında kan görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alırken kan görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnına kan sürmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnından kan geldiğini görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada alnından kan aktığını görmek hafif ve iyi hissedeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada alnına kan görmek gözyaşlarının dineceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Rüyada cüzdan almayı görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada teskere almış asker görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatının bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments