Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnında kan görmek

Rüyada alnında kan görmek

Rüyada alnında kan görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, de rahatının yerine geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada alnında kan gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada abdest alırken kan görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çok zarar göreceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada alnında kan görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada alnına kan görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötü sözler duyacağına yorulur.

Rüyada alnından kan aktığını görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnından kan geldiğini görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada alnına kan sürmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, eğlence ve renk geleceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada almanca konuşmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurt almaya gitmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments