Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teskere almış asker görmek

Rüyada teskere almış asker görmek

Rüyada teskere almış asker görmek uykusuz geceler yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, birikim yapılacağına yorulur.

Rüyada teskere almış asker gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda ortaya çıkan ihtiyaçlara ilgi göstermeniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Rüyada teskere almış asker görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerde teskere almak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada askerden teskere almak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada teskere almak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan almayı görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sermayesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada çok kilo almış görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada birini ev alırken görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada alnından kıl koparmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments