Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan almayı görmek

Rüyada cüzdan almayı görmek

Rüyada cüzdan almayı görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bekarlar için evlenmeye delalettir.

Rüyada cüzdan almayı gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada cüzdan almayı görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının cüzdanında para görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cüzdan görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanını kaybettiğini görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi cüzdan görmek çok büyük üzüntü duyacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet eder.

Rüyada altın cüzdan görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah para cüzdanı görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada cüzdanını kaybetmek ve bulmak sevdikleriyle arasının açılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments