Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşında kendi adını görmek

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşında kendi adını gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Rüyada mezar taşında adını görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yol kat edeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mezar taşında isim görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek cesaretini yeninden toplayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada mezar taşında arapça yazı görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşında tarih görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın taşındığını görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşında yazı görmek işlerinde atılıma geçeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments