Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans almaya gitmek

Rüyada alyans almaya gitmek

Rüyada alyans almaya gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayat boyu desteği olacağına delalet eder.

Rüyada alyans almaya gitmek gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Rüyada alyans almaya gitmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta almaya gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit almaya gitmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bavulu alıp gitmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret eder.

Rüyada koyun almaya gitmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yorganı alıp gitmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek dinden çıkacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz almaya gitmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, büyük özgüven kazanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments