Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine yüzük takmak

Rüyada birisine yüzük takmak

Rüyada birisine yüzük takmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına işarettir.

Rüyada birisine yüzük takmak gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Rüyada kelebek yüzük takmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşsız yüzük takmak önemli işlere imza atacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin yüzüğünü takmak umutsuzluk yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle yüzük takmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments