Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle yüzük takmak

Rüyada sevdiğinle yüzük takmak

Rüyada sevdiğinle yüzük takmak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada sevdiği erkekle yüzük takmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle yüzük takmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yanlış anlaşılacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanla yüzük takmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine yüzük takmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle yüzük takmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle yüzük takmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine inanılır.

Rüyada parmağıma yüzük takmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments