Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine sevdiğini söylemek

Rüyada birisine sevdiğini söylemek

Rüyada birisine sevdiğini söylemek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine onu sevdiğini söylemek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, iyi hissedileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle şarkı söylemek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırlı bir eşe, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments