Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek sorumlu tutacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiye sevdiğini söylemek istediği başarıyı göstereceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle şarkı söylemek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments