Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kişinin başarılarının artacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına alamet eder.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçin.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada bir kıza sevdiğini söylemek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada birini sevdiğini söylemek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eşit davranılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek büyük bir ihanete uğranacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini söylemek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada birine onu sevdiğini söylemek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe onu sevdiğini söylemek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments