Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek karanlığın biteceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, hatalarını düzelteceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, ticarette ilerleyeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin şarkı söylediğini görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek bazı engellerle karşılaşacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe onu sevdiğini söylemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini sevdiğini söylemek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments