Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada allık sürmek

Rüyada allık sürmek

Rüyada allık sürmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ekmeğine leke süreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada allık sürmek gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada yüze allık sürmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanağına allık sürmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne allık sürmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada allık sürmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı allık sürmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı allık görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe allık görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, düşünmeden hareket edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments