Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağına allık sürmek

Rüyada yanağına allık sürmek

Rüyada yanağına allık sürmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada yanağına allık sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Rüyada yanağına allık sürmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne allık sürmek yeni bir ortaklık kurulacağına, kendisiyle övüneceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yüze allık sürmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, muradın yerine geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada allık sürmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, işlerinin de rast gideceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada kırmızı allık sürmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada pembe allık görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, onlara sanat öğreteceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı allık görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments