Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe allık görmek

Rüyada pembe allık görmek

Rüyada pembe allık görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada pembe allık gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Rüyada pembe allık görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı allık görmek küslerin ve dargınların barışacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne allık sürmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada allık fırçası görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze allık sürmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada allık sürmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yanağına allık sürmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments