Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek iyi günler yaşayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının allık sürdüğünü gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek sevdiği birine hediye alacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada pembe allık görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yüze allık sürmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada yüzüne allık sürmek hayal kırıklığına uğratılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı allık görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada allık fırçası görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanağına allık sürmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada allık sürmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments