Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına bela almak

Rüyada başına bela almak

Rüyada başına bela almak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada başına bela almak gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Rüyada başının belada olduğunu görmek başarılı bir kişi olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işarettir.

Rüyada başını belaya sokmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başı belada olmak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına bela almak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı belaya girmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada belaya bulaşmak işlerinin duracağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kendine bela okumak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet etmektedir.

Rüyada bela okumak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments