Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimden kan aktığını görmek

Rüyada rahimden kan aktığını görmek

Rüyada rahimden kan aktığını görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada rahimden kan aktığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Rüyada rahimden kan aktığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına alamet eder.

Rüyada rahimde kan görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada rahimde kist görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, dünyasının iyileşmesine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada rahim yalamak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahim kılı görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahim görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada kıllı rahim görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kırılan kalbin onarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments