Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan aktığını görmek

Rüyada kan aktığını görmek

Rüyada kan aktığını görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yüksek bir makamı olacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, hanesinin bollukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kan aktığını gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada inekten kan aktığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damardan kan aktığını görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşından kan aktığını görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan kan aktığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözden kan akması görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments