Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafından taşlanmak

Rüyada ölü tarafından taşlanmak

Rüyada ölü tarafından taşlanmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölü tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir.

Rüyada ölü tarafından taşlanmak atılım yapacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada insanlar tarafından taşlanmak terfi alacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaş tarafından taşlanmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments