Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası tarafından taşlanmak

Rüyada kocası tarafından taşlanmak

Rüyada kocası tarafından taşlanmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, esenliği bulacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, her şeyin yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak yeni bir işe girileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret eder.

Rüyada kocası tarafından öpüldüğünü görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koca tarafından aldatılmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kalbini kıracağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Rüyada kocası tarafından öpülmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocası tarafından evlendirilmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, adının ve şanının yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocası tarafından aldatılmak atılım yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, isteklerini yerine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments