Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından istenmek

Rüyada birisi tarafından istenmek

Rüyada birisi tarafından istenmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, verimin kaçacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından istenmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, zor günler geçireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek dinini yaşayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek işindeki bereketin de çoğalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından istenmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından istendiğini görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından öldürülmek istenmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada birisi tarafından istenmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments