Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından istenmemek

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiyetle ele almanız, yatırım, harcama veya ödeme planlarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek sıkıntıların son bulacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından istenmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hasta olacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından istenmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ayrılanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birisi tarafından öldürülmek istenmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından istenmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments