Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından istendiğini görmek

Rüyada biri tarafından istendiğini görmek

Rüyada biri tarafından istendiğini görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, lüksüne de lüks katacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından istendiğini gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada biri tarafından istendiğini görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birileri tarafından öldürülmek istenmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, güzel günler için çalışılacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından istenmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birileri tarafından istenmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, acılarını dindireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, hayırlı işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından öldürülmek istenmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments