Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tarafından istenmemek

Rüyada sevgili tarafından istenmemek

Rüyada sevgili tarafından istenmemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, onların güvenini sarsacağına alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Rüyada birileri tarafından öldürülmek istenmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından istenmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından istenmek geçiminin zorlaşacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından öldürülmek istenmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, engellerin aşılacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından öldürülmek istenmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından istendiğini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments