Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişi tarafından istenmek

Rüyada iki kişi tarafından istenmek

Rüyada iki kişi tarafından istenmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet eder.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birileri tarafından istenmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından öldürülmek istenmek kariyer planının altüst olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, yarınlarına umutla bakacağına rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından öldürülmek istenmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments