Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından istenmek

Rüyada biri tarafından istenmek

Rüyada biri tarafından istenmek iyi geçiminin devam edeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında yüceleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından istenmek gördüyseniz:

  • Zayıf alanlar testten geçmenize neden olabilir.

Rüyada biri tarafından istendiğini görmek işlerinin bollaşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından öldürülmek istenmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından istenmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından istenmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ticaret ehli kimse olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ayıplanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments