Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünü güzel görmek

Rüyada başkasının yüzünü güzel görmek

Rüyada başkasının yüzünü güzel görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük zorluklar geçireceğine, sorunların son bulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Rüyada birinin yüzünü çok güzel görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel yüz görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada yüzü güzel görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına yorulur.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, hayallerine kavuşacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, düşmanlarını bile affedeceğine işarettir.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments