Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü yıkamak

Rüyada birinin yüzünü yıkamak

Rüyada birinin yüzünü yıkamak çok büyük yenilikler yapacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yaşadığı stresin biteceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü yıkadığını görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada ölü yüzü yıkamak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprakla yüz yıkamak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments