Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek

Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek

Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini yüzünü yıkadığını gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına inanılır.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada el ve yüz yıkamak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, rahat bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, olumsuz haberler alacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, bereket ve huzur geleceğine inanılır.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada elini yüzünü yıkadığını görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments