Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü yıkadığını görmek

Rüyada birinin yüzünü yıkadığını görmek

Rüyada birinin yüzünü yıkadığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, düze çıkacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü yıkadığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Rüyada yüzünü yıkadığını görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü yıkadığını görmek güçlükle elde edilecek başarı, zararlı kişilerden uzak durulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek mal ve rızkın çoğalmasına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada sütle yüz yıkamak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü köpükle yıkamak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada yüzünü yıkamak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ticarette zarar edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments