Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak unvan sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, hayra ve esenliğe, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne kapı kapamak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kapı açmak kapamak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kapamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı açıp kapamak dertlerinin sonunun geleceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada araba kapısı kapamak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Rüyada kapı pencere kapamak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü kapamak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments