Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde siyah ben görmek

Rüyada yüzünde siyah ben görmek

Rüyada yüzünde siyah ben görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yanlış yollardan döneceğine, ekmeğinin azalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah ben gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek sağlığının yerine geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde ben görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, umutlarının tazeleneceğine inanılır.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek küfürlü söze, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulur.

Rüyada yüzünde et beni görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalettir.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına inanılır.

Rüyada yüzündeki beni koparmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde et ben görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments