Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış yumurta görmek

Rüyada kırılmış yumurta görmek

Rüyada kırılmış yumurta görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, ekmeğinin artacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış yumurta gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek feraha ermeye, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada yumurta kırıp yemek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırılan yumurta görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta kırıp pişirmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta kırılmasını görmek sağlık sorunları yaşanacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments